×
04 Ocak 2024
Yerel seçim takvimi start aldı
Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri ile ilgili askıya çıkarılan seçmen listeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yerel seçim takviminin start aldığını dile getiren Başkan Geyikçi, “Seçmen kütükleri 4 Ocak 2024 tarihinde askıya çıkarılmıştır” dedi.

Seçmen kütükleri askıya çıkarıldı
Mart ayında gerçekleştirilecek olan 2024 Yerel Seçimleri’nin takviminin başladığını dile getiren Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, oy kullanacak seçmenlerin seçmen kütüklerinin askıya çıkarıldığını söyledi. Vatandaşların oy kullanabilmeleri için seçmen kütüklerini kontrol etmeye davet eden Başkan Mustafa Geyikçi, “Seçmen kütüklerinde hata olan vatandaşlarımız muhtarlıklardan destek alabilir ya da yazılı olarak ilçe seçim kurulu başkanlığına itiraz edebilirler” şeklinde konuştu.

Seyyar sandık başvurusu 17 Ocak’ta sona eriyor
Yerel seçimler kapsamında yatağa bağlı hastalığı olan ya da engeli bulunan vatandaşların da oy kullanabilmesi için ‘seyyar sandık’ başvurularının da 17 Ocak 2024 tarihine kadar yapılacağını dile getiren Başkan Mustafa Geyikçi, “Seyyar sandıkta oy kullanmak isteyen vatandaşlarımız www.ysk.gov.tr internet adresinde bulunan veya ilçe seçim kurullarından temin edilecek ‘seyyar sandık kurulu talep formunu’ doldurup ilçe seçim kurulu başkanlığına ya da muhtarlığa başvuru yapabilirler. Her vatandaşımızın vatandaşlık görevi olan oy kullanmayı yerine getirmesi için kontrollerini ve başvurularını bir an önce yapmaya davet ediyorum” dedi.
 
Adres : Eski Mahalle 109. Sokak No:1 Finike
Copyright 2024 Finike Belediyesi