19 Ocak 2023
Finike Belediyesi tarafından organize edilen, geçmişten günümüze ışık tutacak çeşitli nostaljik ürünlerin sergilendiği Zaman Tüneli sergisi Şekerci Han’da kapılarını açtı.
Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, nostaljik ürünlerin sergileneceği Zaman Tüneli sergisi açılışını Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Murat Kemal Karayaka, Finike Belediyesi Başkan Yardımcıları Sıdıka Gökyar Kızılca, İsmet Çetin, Meclis Üyeleri Ali Bağrıyanık, Arif Ertuğ ve Finikeli vatandaşların katılımlarıyla gerçekleştirdi. Bir ay boyunca vatandaşların ziyaretine açık olacak Şekerci Han’daki sergide; tarihi bakır tepsilerden vazolara, yemek kaplarından tarım aletlerine, eski radyolardan sinema aletlerine,motosikletlerdennostaljik telefonlara kadar birçok ürün sergileniyor.
Sergiyi gezerek davetlilerle sohbet eden Başkan Geyikçi, “Geçmişten günümüze ışık tutan birçok ürünün bulunduğu Zaman Tüneli sergimizin açılışını gerçekleştirdik. İlçemize ait yöresel ürünler, ilçemizde kullanılan sinema aletleri, motosiklet tutkunlarının bugüne kadar koruduğu klasik motosikletler, her birimizin evinde bulunan nostaljik radyolar, telefonlar gibi birçok ürün burada. Şekerci Han’da bir ay boyunca açık kalacak sergimize tüm halkımız davetlidir.” dedi.