×
21 Aralık 2022
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Finike’de vatandaşlarla bir araya gelerek Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi’yi ziyaret etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Belediye Başkanları, İl Başkanı ve Meclis Üyeleriyle birlikte Finike Yeni Halk Pazarı’nda esnaflara hayırlı işler dileyerek vatandaşlarla bir araya geldi.
Finike Belediyesini ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, aşırı yağış sonrası Finike’nin genel durumu ve belediye çalışmaları hakkında bilgi aktaran Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Sayın Genel Başkanım öncelikle portakalın, huzurun ve Likya’nın başkenti Finike’mize hoş geldiniz. Millet İttifakı olarak 2019’da hemşehrilerimizin takdirleriyle göreve geldik. Finike’mizde birlik ve beraberlik içerisinde görevimizi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz.Finike’miz geçmişte beş belediyeye bölgesel anlamda bölündüğü için çoğu hizmetlerden geri kalmıştı. Merkezde 7-8 mahallemizde altyapımız yok.Biz altyapıyı başlattık. İnşallah bu yıl 2023’ün Haziran ayının sonuna doğru altyapımız bitecek. İlçemizin yıllardan beri süre gelen altyapı sorununu çözüyor, vatandaşlarımızı hak ettikleri hizmete kavuşturuyoruz. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen aşırı yağış nedeniyle meydana gelen yaralarımızı da birlik içerisinde sarıyoruz. Hemşehrilerimizin destekleri ve belediyemizin çalışmalarıyla sorunlarımızı çözüyoruz. Ayrıca, bizim bir meydanımız yoktu, şu anda meydan çalışması devam ediyor. İnşallah 23 Nisan’da bitecek.Marinamız var, 25 yıldır kiraya verilmiş ama marinaya hiç bir tesis yapılmamış. Daha önce akşamları vatandaşlarımızın ailecek gezdiği bir yerdi sonradan burası değişti içerisi yıllardır kötü bir durumdaydı. Biz onların hepsini yıktık şu anda yerine güzel bir park yaptık. Bütün vatandaşlarımız orada rahatça, ailecek gezebiliyorlar. Marina için  uğraşıyoruz güzel bir tesis yapalım istiyoruz. Bizim kıyımız da 10km, bunun 5km’si gezilebilir, denize girilebilir kumsal alan ama kıyımızın 2021 yılının Aralık ayında bize tahsisi bitti. Şu anda Büyükşehir Belediyesi ve Finike Belediyesi olarak müracaat ettik ama bir yıldan beridir tahsisini alamıyoruz. Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çalışmaları dolayısıyla Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi’yi tebrik ederek, “Altyapıyı yapmak her zaman meşakkatlidir ama sonuçta altyapı tamamlanınca kentte yaşayanlar daha güzel bir bölgede yaşadıklarını görecekler.Bir yerde şehir varsa mutlaka meydan olmalı çünkü kentte yaşayanlar enerjilerini meydanlarda atarlar. Meydanın olması lazım, etrafında güzel dinlence ve sosyal aktivite alanları olması lazım. İnşallah tüm sorunları birlik içerisinde çözecek, vatandaşlarımıza adaletli bir şekilde hizmet götüreceğiz.” dedi.

 
Adres : Eski Mahalle 109. Sokak No:1 Finike
Copyright 2024 Finike Belediyesi