Sanayi Esnafı ile Kahvaltı Buluşması

Finike Belediye Başkanımız Kaan Osman SARIOĞLU, Finike Merkez Sanayi esnafı ile mesai öncesi kahvaltıda buluştu. Kahvaltıya, Başkan Sarıoğlu'nun yanı sıra Finike Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sıtkı Çobanoğlu, Finike Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı Cihangir Kolak, İlçe Müftüsü Uğur Demirel, Finike Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile çok sayıda sanayi esnafı katıldı.

Dükkanların Mülkiyeti Esnafımızın Olsun

Yeni sanayinin en uygun şartlar ile yapılmasının ve dükkan mülkiyetlerinin esnafa ait olmasının, kooperatif çatısı altında mümkün olacağını vurgulayan Finike Belediye Başkanımız Kaan Osman SARIOĞLU, “Kooperatif aidatlarının acilen düşürülmesi gerekiyor. Zira şu dönemde önemli olan para değil kayıtlı esnaf sayısının fazlalığı. Bir an önce üye sayısı, esnaflarımızın tamamına yakınına ulaşırsa bu iş olacak demektir. Şartlar oluştuğunda bizde ciddi adımlar atacağız.” Dedi.

Turunçova Esnafı ile Toplantı Yapılacak

Turunçova ve Finike Merkez sanayilerinin birleşerek büyük bir sanayi oluşturulacağını dile getiren Sarıoğlu, bu toplantıdan sonra Turunçova esnafı ile bir toplantı yapılacağını dile getirerek, “Mevcut sanayilerimizin eksiklerini de gelecek hafta başından itibaren tespit edip gidereceğiz.” Dedi.