Mahmut Esen Kültür Merkezi

Finike Belediye Başkanımız Kaan Osman Sarıoğlu, kapanan Hasyurt Belediyesi'nin merhum Belediye Başkanı Mahmut Esen'e büyük vefa örneği gösterdi.

Hasyurt Eski Belediye Başkanı Merhum Mahmut Esen'in adını taşıyan Mahmut Esen Kültür Merkezi ve Düğün Salonu, Başkan Sarıoğlu tarafından yeni yüzü ile Hasyurtluların hizmetine sunuldu. Baştan aşağıya yenilenerek lüks bir salon görünümü kazanan kültür merkezi, içerisinde depo olarak kullanılan alanın da salon niteliği kazanması ve bahçe düzenlemesinin ardından aynı anda 3 ayrı etkinlik yapılabilir bir hal aldı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Sarıoğlu, Rahmetli Başkanımız Mahmut Esen hepimizin gönüllerinde taht kurmuş bir halk adamı idi. Kendisini daima örnek alarak belediye başkanlığı yapıyorum. Onun ismini taşıyan bir kültür merkezimiz vardı ancak bu bina bakımsızlıktan dolayı oldukça kötü durumdaydı. İşinde uzman iç mimarlar ile çalışarak Mahmut Esen başkanımızın ismine layık bir salon çıkarttık. Böylece hem başkanımızın hatırasına sahip çıktık hem de Hasyurtlulara layık bir merkezimiz oldu” dedi.