Mahallelere Hizmet Sağanağı

Finike'de bulunan 6 farklı mahalleye düğün, nişan, mevlid, toplantı ve çeşitli etkinliklerde kullanılmak üzere sosyal tesisler ve gençlerin spor yapabilmeleri için spor sahaları yapılacak.

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Recep Özkaya ve Fen İşleri Müdürlüğü'nde görevli mimarlar Çamlıbel, Arif, Yalnız, Saklısu ve Yuvalı Mahallelerini gezerek uygulama yapılacak alanları inceledi. Yapılacak olan yatırımlar ile alakalı konuşan Başkan Sarıoğlu; ”köy statüsünden mahalle statüsüne geçen bölgelerde sosyal hayatı hareketlendirmek, gençlerin spor yapabilmelerini sağlamak ve özellikle kalabalık etkinliklerde ki duyulan kapalı alan ihtiyacını gidermek amacı ile yola çıktık. Yapılacak olduğu mahallenin ihtiyaçlarına göre belirlenen projeler, birbirine yakın olan yerleşim alanlarının orta noktalarına yapılacak” dedi.

YUVALI'YA KÜLTÜR MERKEZİ ÇATALLAR'A CEM EVİ

Yatırımların, Yuvalı'da Kültür Merkezi, Çatallar'da Cem evi, Çamlıbel'de düğün salonu ile spor sahası, Saklısu'da düğün salonu, Yalnız'da düğün salonu ile dere ıslahı ve Arif'te düğün salonu ile spor sahası şeklinde olacağını dile getiren Başkan Sarıoğlu, “Yapılacak olan hizmetlerin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını dilerim” şeklinde konuştu.