Finikeli Gençlere Özel Gezi

Finike Belediyesi'nin “10 Kasım'da Atamızın Yanındayız Projesi” kapsamında ilçede eğitim gören tüm lise 12. Sınıf öğrencileri, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman SARIOĞLU ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 79. yıldönümünde kabri başında andı.

9 Kasım Perşembe Gecesi Finike 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndan kalkan otobüslerle 10 Kasım Cuma Sabahı Anıtkabir'i ziyaret eden Finikeli Gençler, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü kabri başında andı. Anma törenlerinden sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni ziyaret eden gençler, burada Antalya Milletvekili Atay Uslu'nun misafiri olarak önce öğlen yemeği yediler daha sonra ise Genel Kurul Salonu'nda yapılan Meclisin tarihi, iç işleyişi ve 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişiminde aldığı fiziksel zararlar hakkında ki sunumu dinlediler. Meclis çıkışında hatıra fotoğrafı çektiren gençlere yine Antalya Milletvekili İbrahim Aydın'da eşlik etti.