Finike Belediyesine Hibe Araç

Finike Belediyesi'ne Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edilen damperli kamyonu Ak Parti İlçe Başkanı Osman Aladağ ve Belediye Personeli ile birlikte teslim alan Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, “ 2014-2017 yılları arasında çeşitli projelerimiz ile başvurduğumuz hibe destek programlarından toplamda 5 Milyon TL'lik hibe aldık ve bunların yaklaşık 2 Milyon TL'sini belediyemize hibe edilen araçlar oluşturuyor. 2014'te belediyemizi devraldığımızda araç parkımız oldukça eski ve yıpranmış araçlardan oluşuyordu. Vatandaşlarımızın hak ettiği kaliteli hizmeti vermek adına yeni araçlar ile araç filomuzu genişlettik. Bir adet greyder, bir adet silindir, bir adet büyük süpürge aracı, bir adet vidanjör, bir adet kepçe ve 5 binek otomobil alarak artık daha hızlı hizmet verebiliyoruz. Hibe aldığımız bu araç için Türkiye Belediyeler Birliği'ne teşekkür eder, hibe araçların devamının geleceğini şimdiden hemşerilerime müjdelemek isterim. Rabbim hayırlı hizmetlerde kullanmayı nasip etsin” Dedi.

Türkiye Belediyeler Briliği'nin aracı teslim etmesinin ardından şoför koltuğuna başkan Sarıoğlu test sürüşü yaparak aracı denedi.