Bilgilendirme

Değerli hemşehrilerim,

Göreve geldiğimiz günden bu yana, bir yandan malum olanaklar ölçüsünde hizmet üretmek, bir yandan da belediye işleyişini yoluna koymak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi belediyemiz ağır bir borç yükü altında ve bu sebeple ödeme dengelerimiz şaşmış durumdadır. Bu sebeple, görevi aldığımız günden beri belediyemizin kapısından icra avukatları eksik olmamaktadır. İçinde bulunduğumuz bu vahim tablo ve bundan kaynaklanan bazı aksaklıklar ile ilgili sizleri doğrudan bilgilendirmek istiyorum;

Şubat ayında yatırılması gereken, aksi halde yasal mevzuat gereği birçok vatandaşımızın mağduriyetine yol açacak olan 300 parsel taksitini bugün itibariyle yatırmış bulunuyoruz.

300 parsel taksiti nedeniyle, çalışma arkadaşlarımızın bazılarına kısmen ödeme yapabilmişken, bazı arkadaşlarımıza ise hiç ödeme yapamadık. Bilmenizi isterim ki, bu mübarek günlerde çalışma arkadaşlarımıza ödeme yapamamanın vicdanen rahatsızlığını en derin şekilde hissediyorum. En kısa zamanda ve en öncelikli olarak bu sorunun giderileceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Finike Belediye Başkanlığı makamı sorun çözme ve halkımızı hizmetlerle buluşturma makamıdır. Bu sorumluluk bilinci ile Belediyemize sağlıklı bir ekonomik yapı kazandıracak tüm önlemler için girişimlerimize başladığımızı ve kısa süre içerisinde “Gelişen Finike” için atacağımız adımların hazırlığını tamamlayacağımızı siz değerli Finike'li vatandaşlarımla paylaşmak isterim. Finike'li hemşehrilerim, ekonomik yapımızı bir an evvel düzelteceğimiz ve sürdürülebilir bir kalkınmanın kapılarını açacağımız günler çok yakındır.

Sağlıcakla kalın.

Mustafa GEYİKÇİ