Başkanımız ve Finikeli Gençler Devletin Zirvesinde

Finike Belediye Başkanımız Kaan Osman Sarıoğlu önderliğindeki 350 kişilik 12. Sınıf öğrencisi Finikeli gençler, meclis ziyaretinden sonra 15 Temmuz Şehitler Abidesi'ni görmek için Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geçti. Gençler burada hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme fırsatı buldular. Yapılan Anıt ziyareti esnasında Külliye'den çıkış yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Finikeli gençleri görünce makam aracından inerek yanlarına kadar geldi ve onlarla sohbet etti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu'ndan yapılan gezinin ayrıntıları ile ilgili aldığı bilgiler doğrultusunda yaptığı açıklamada; “Sizler 10 Kasım'da Ankara'ya gelmek suretiyle bizim bu önemli ve anlamlı günümüze çok büyük değer kattınız. Sizlerin aracılığı ile Finike'ye selamlarımı gönderiyorum” Dedi. Finikeli Gençler ile hatıra fotoğrafı da çektiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Derslerinize iyi çalışın” öğüdünü verdikten sonra makam aracına binerek Külliye'den ayrıldı.